Linker za oglašivače

Native oglašavanje

S naglaskom na korisničko iskustvo i očekivanja, native oglasi osmišljeni su kako bi poticali odnos s čitateljima. Oglasi se promoviraju kao preporuke u prirodnom okruženju medija koji korisnik čita prilagođavajući se formatu, funkciji ili sadržaju web stranice na kojoj se nalazi.


Native oglasi prikazuju se u ključnom trenutku kada korisnik nakon čitanja članka razmatra što će iduće konzumirati.

79%

korisnika preferira kako se native oglasi vizualno stope sa stranicom

63%

veća interakcija korisnika native oglasa*
* u usporedbi s klasičnim display oglasima

38%

korisnika će ostvariti kupovinu putem native oglasa

23%

korisnika se slaže da native oglasi izgledaju prirodno na straniciZašto se oglašavati putem Linker Native mreže?Kontaktiraj nas

U svakom trenutku dostupna je statistika prikazivanja i učinkovitosti u realnom vremenu

U samo nekoliko klikova možete pratiti učinkovitost Vaših kampanja i oglasa te sukladno tome mijenjati i prilagođavati aktualne kampanje.


Ostvarite zadane ciljeve koristeći alate za testiranje, izmjenu postavljenih parametara i praćenja konverzija, a u svako vrijeme dostupna Vam je i podrška naših stručnjaka!

Pregled statistike

Izaberite jedan od Linker formata, prijavite se i svoju kampanju pokrenite već danas!

  • Standard Widget Format
  • Standard Widget Format
  • Standard Widget Format

Povećajte promet

Povećajte promet na Vašoj web stranici i ostvarite željene ciljeve uz Linker platformu. Preporučite Vaš sadržaj ciljanoj publici na najposjećenijim i najkvalitetnijim domaćim online medijima.


Što promovirati?

Putem Linker mreže možete promovirati sadržaj objavljen na službenim stranicama branda (vijesti, akcije, blogovi i drugo), PR i native članke objavljene na portalima (dodatna promocija i povećanje čitanosti), aplikacije i kvizove, video sadržaj, webshop.


Kako funkcionira?

Nakon registracije odredite dnevni budžet, postavite prvu kampanju i već za nekoliko minuta početi ćete dobivati posjete potencijalnih kupaca s najpopularnijih domaćih portala.

Model naplate

Plaćate samo ostvarene klikove na Vaš sadržaj (Cost per click CPC).

Klijenti koji su izabrali Linker native oglašavanje. Pridružite se najboljima!

Kontaktiraj nas


Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Linker.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u Politika privatnosti. Slažem se