Linker za oglašivače

Povećajte promet

Povećajte promet na vašoj web stranici i ostvarite željene ciljeve uz Linker.hr platformu. Linkajte i preporučite vaš sadržaj ciljanoj publici na najposjećenijih i najkvalitenijim domaćim online medijima.


Native je IN i učinkovito!

Sadržaj stvara snažnu emocionalnu vezu s ciljanom publikom te na taj način smanjuje trošak akvizicije. Native oglašavanje najnoviji je hit na svjetskom tržištu, povećajte konverzije uz Linker.hr platformu za distribuciju sadržaja.

Naša inovativna tehnologija i algoritam povezat će vaš sadržaj s pravom publikom i pomoći vam da ostvarite željene ciljeve (prodaja, prijava na newsletter, gledanje videa, povećanje posjećenosti web stranice...).


Live statistike i praćenje učinkovitosti

Linker.hr platforma omogućava real-time praćenje učinkovitosti svih vaših kampanja. U svakom trenutku možete provjeriti statistike vaše kampanje, mijenjati kreativu i optimizirati sve parametre kako bi ona bila što učinkovitija i isplativija. Za pomoć se uvijek možete obratiti i našim stručnjacima za optimizaciju sadržaja.


Što promovirati?

Putem Linker.hr platforme možete promovirati članke, video, galerije, infografike, blogove – ukratko sve što bi moglo biti informativno i zabavno čitateljima. Plaćate samo za ostvarene klikove – cost-per-click model. Odredite dnevni budžet, postavite prvu kampanju i već za nekoliko minuta počet ćete dobivati promet s najpopularnijih domaćih portala.


Pokrenite svoju prvu kampanju već danas!

Isprobajte Linker.hr već danas - distribuirajte svoj sadržaj na najpopularnijim domaćim portalima, dosegnite svoju ciljanu publiku, povećajte posjećenost i ostvarite još više konverzija.Postanite oglašivač

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Linker.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u Politika kolačića. Slažem se