Linker za medije

Linker je inovativna platforma za preporuku i distrubuciju sadržaja na partnerskim medijima. Putem naprednog algoritma sustav prepoznaje sadržaj koji zanima korisnika i distribuira ga pravoj publici.


Linker prepoznaje sve vaše poslovne potrebe, jednostavan je za korištenje, besplatan i u potpunosti prilagodljiv. Povećajte prihode, aktivnost korisnika (engagement) i doseg vašeg medija putem Linker platforme za preporuku sadržaja.

Povećajte čitanost i unovčite svoj sadržaj

Monetizacija sadržaja

Linker platforma omogućuje vam na efikasan i nenametljiv način (native advertising) monetizirati sadržaj na vašem mediju. Ostvarite dodatne prihode na portalu ili mobilnoj aplikaciji bez utjecaja na postojeće modele i oglasni prostor.

Doseg i posjećenost

Povećajte doseg i posjećenost vašeg medija putem kvalitetnih preporuka sadržaja na partnerskim medijima. Želite povećati čitanost određenih rubrika, gledanost video sadržaja ili ostvariti neke druge ciljeve – Linker vam pomaže u tome.

Kontrola nad vlastitim sadržajem

Želite povećati engagement svojih čitatelja, broj otvaranja stranica i vrijeme provedeno na portalu? Dodatno istaknuti neki atraktivan sadržaj i povećati njegovu čitanost ili primjerice povećati gledanost videa? Linker ima odličan alati i za to!

Desktop, mobile, aplikacije...

Linker je optimiziran za sve platforme!

Linker možete koristiti na svim platformama, sustav se automatski prilagođava i isporučuje korisnicima pravi sadržaj. Moguće je i napredno targetiranje ovisno o platformi koja se koristi.


Postanite partner!

Linker je besplatan za korištenje, integracija je iznimno jednostavna i već za nekoliko minuta sustav je spreman za korištenje na vašem mediju. Isprobajte Linker – rješenje za moderne online izdavače!Postanite partner

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Linker.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u Politika privatnosti. Slažem se