Želimo vam dobrodošlicu na Linkerov blog!

Kako smo i sami vlasnici nekoliko Internet stranica, učinilo nam se interesantnim naše članke širiti i van okvira naših Internet stranica. Za slučaj da već niste proučili o čemu se radi: Linker je inovativna platforma za preporuku i distrubuciju sadržaja.

Objavljeno 26.10.2015.

Želimo vam dobrodošlicu na Linkerov blog!

Po uzoru na svjetske platforme za otkrivanje sadržaja prema preferencijama čitatelja, odlučili smo razviti i vlastitu platformu koja dovodi u win-win situaciju: čitatelje kojima se nudi sadržaj sukladan njihovim preferencijama i interesima i oglašivače čiji članci imaju priliku postići veću publiku i biti čitani na više različitih internet stranica. Poznati svjetski mediji koji su prepoznali potencijal ovakve vrste platformi i koriste ih na svojim stranicama su: BBC, The Huffington post, CNN, NBC News, ESPN i mnoge druge.


U Hrvatskoj Linker platformu koriste neki od vodećih domaćih portala: Net.hr, Story.hr, Cosmopolitan.hr, Fashion.hr, Teen385.com, Idesh.net, Usporedi.hr - i stalno rastemo!


Ovaj blog smo zamislili kao izvor edukativno – informativnog sadržaja koji će medijima, oglašivačima ali i novinarima biti od velike koristi. Dijelit ćemo s vama naše case studyje, korisne savjete i sugestije vezane uz stvaranje sadržaja atraktivnog čitateljima, te vas obavještavati o novim partnerima koji su se odlučili pridružiti našoj Linker obitelji.


Pridružite nam se!


Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Linker.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u Politika privatnosti. Slažem se