Jeste već isprobali? Novi alat povećava prihode portala od Linker mreže za 30%!

Danas smo za sve medije u Linker mreži aktivirali jedan novi alat, čije korištenje će već u kratkom roku značajno povećati prihode medija od naše platforme i učinkovitost oglasnih pozicija.

Objavljeno 05.10.2017.

Jeste već isprobali? Novi alat povećava prihode portala od Linker mreže za 30%!
Od danas je na vašem korisničkom računu za medije na platformi Linker.hr dostupan novi alat – widget creator.

Uz pomoć novog alata možete u potpunosti personalizirati i urediti izgled widgeta s linkovima koje ćete prikazivati kod sebe na portalu – broj linkova i oglasa, način prikaza, napredni formati za mobilne verzije...

Osim postavki za vizualni izgled vaših widgeta, kreirali smo napredan alat s detaljnim statistikama za brojne parametre koji su vam važni u svakodnevnom poslovanju, a putem kojih ćete moći detaljno testirati i optimizirati svoje oglase pozicije.



Možete kreirati neograničen broj widgeta i oglasnih pozicija, a za svaku od njih dostupni su podaci poput broja prikaza, statistike razmjene sadržaja, zarada od oglašavanja, broj klikova, eCPM i brojni drugi parametri koje možete uspoređivati i putem kojih možete poboljšati svoje rezultate.

Iskustva medija koji su koristili novi alat u razdoblju testiranja pokazala su da je moguće već u kratkom roku povećati zaradu i broj klikova za 30-ak posto.

>> Još niste isprobali Linker? Registrirajte se i postanite medijski partner!




Uz pomoć novog alata možete:

* sami dizajnirati i prilagoditi izgled widgeta s linkovima

* urediti broj linkova i oglasa koje želite prikazivati

* implementirati nove i učinkovite formate (desktop i mobile)

* pratiti statistike i zaradu za svaku oglasnu poziciju posebno

* uspoređivati učinkovitost po raznim parametrima i optimizirati svoje widgete

Ulogirajte se u svoj korisnički račun, isprobajte novi alat koji smo vam pripremili i poboljšajte svoje rezultate!

>> Vlasnik ste Internet portala i još niste isprobali Linker? Registirajte se već danas, krenite zarađivati i pridobivati nove čitatelje na svoje stranice!


Provjerite još... Zašto mediji koriste Linker?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Linker.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u Politika privatnosti. Slažem se